A A A

Over ons

Het Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek is een samenwerkingsverband tussen gemeenten, het UWV en Tomingroep en brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Niet iedere werkzoekende is hetzelfde. Sommigen zijn jaren uit de roulatie waardoor arbeidsvaardigheden niet meer uptodate zijn, terwijl anderen over diploma´s beschikken waarbij de vacatures nu eenmaal niet voor het oprapen liggen. Met die uitdagingen gaan wij gezamenlijk aan de slag. Wanneer een werkzoekende “jobready” is, gaat het Werkgeversservicepunt op zoek naar de juiste match tussen werkgever en de werkzoekende. Er zijn verschillende constructies mogelijk om tot een samenwerking te komen. Denk hierbij aan detachering, aan uitzendwerk of het anders inrichten van werkprocessen. Onze accountmanagers kunnen u altijd verder helpen. Ook met het regelen van loonkostensubsidie, een werkplekaanpassing of een no riskpolis doen wij graag voor u. Geheel kosteloos. Dus waarom zou u niet met ons samenwerken?

Gelukkig willen steeds meer bedrijven sociaal ondernemen. Mensen die aan de kant staan, kiezen daar niet vrijwillig voor en verdienen (weer) een kans. Biedt u ze die kans? Dan krijgt u er gegarandeerd een extra gemotiveerde medewerker voor terug.

Kosten besparen

We hebben goed nieuws voor u: maatschappelijk verantwoord ondernemen loont. Kansen bieden aan werknemers die nu nog aan de kant staan, kan immers kosten besparen. Bijvoorbeeld op het gebied van werving en selectie, of door het anders inrichten van uw werkprocessen. Bij het Werkgeversservicepunt weten we er alles van. Samenwerken betekent: win-win-win. Voor u, voor de kandidaat-werknemer en voor ons! En over kosten gesproken: onze dienstverlening is kosteloos.

Bedrijfsadvies inclusieve arbeidsorganisatie

Hoe past iemand uit de Participatiedoelgroep binnen uw bedrijf en welke werkzaamheden zijn daarvoor geschikt? Een van de methodes om dat te onderzoeken is een onderdeel van functiecreatie, waarbij we kijken welke tijdrovende eenvoudige klussen van (hoog)geschoold personeel kunnen worden gedaan door iemand met een arbeidsbeperking. Wij brengen dat graag vrijblijvend voor u in beeld. Tijdens het Bedrijfsadvies Inclusieve Arbeidsorganisatie analyseren wij uw bedrijfsprocessen en kijken we naar waar mogelijk een medewerker die valt onder de Participatiewet, invulling kan geven binnen dit proces. Lees meer.