A A A

Taxicentrale Weesp/Muiden

Taxicentrale.png‘Ik was erg blij met de zorgvuldige voorselectie van het WerkgeversServicepunt. Het bespaarde mij tijd en geld’, aldus Barry Bonsen, bedrijfsleider van Taxicentrale Weesp/Muiden.

Specifieke kwaliteiten belangrijk

Taxicentrale Weesp/Muiden vervoert hun klanten met taxi’s, busjes en touringcars. Hun chauffeurs kunnen voor allerlei ritten geboekt worden, zowel voor zakelijk als vip-vervoer en groepsuitjes.

Bedrijfsleider Bonsen legt uit waarom zijn personeel bepaalde sociale kwaliteiten moet bezitten: ‘Bij het inplannen van onze ritten houden we nauwlettend in de gaten welke chauffeur het beste past bij een bepaalde klus. We vragen veel flexibiliteit van ons personeel, vervoerswerk gaat immers 7 dagen per week, 24 uur per dag door.’

Snel nieuw personeel

Omdat de taxicentrale onlangs een ander taxibedrijf heeft overgenomen, veranderde het personeelsbestand. Zo ontstonden er onder andere twee nieuwe vacatures. Het WerkgeversServicepunt Gooi en Vechtstreek hielp bij het vinden van de nieuwe medewerkers.

Barry Bonsen: ‘Voor het invullen van de twee vacatures heb ik succesvol samengewerkt met het WerkgeversServicepunt. Ik was erg blij met hun zorgvuldige voorselectie. Het bespaarde mij tijd en geld. Ik kreeg een aantal kandidaten voorgesteld die goed aansloten op het profiel. Ik hoefde geen advertentie te zetten, noch de vele reacties te verwerken of een intermediair in te schakelen. Kortom, ons team is weer compleet en we gaan met vertrouwen de toekomst in!’